Share on LinkedInShare on LinkedIn

ARTICLE · 05 MARCH 2015

NFP Q&A: Understanding Ontario’s Accessible Websites And Web Content Requirements – Part 2

Borden Ladner Gervais LLP
Borden Ladner Gervais LLP
Contributor
Borden Ladner Gervais LLP

Borden Ladner Gervais LLP

With over 750 lawyers, intellectual property agents and other professionals, BLG services...

View firm profile
Explore more from Borden Ladner Gervais LLP

In Part 1, we had the Accessibility Directorate of Ontario answer questions regarding websites being significantly refreshed and mobile apps.

CanadaCorporate/Commercial Law

This is Part 2 of a 3-part series

In Part 1, we had the Accessibility Directorate of Ontario answer questions regarding websites being significantly refreshed and mobile apps.

In this Q&A, the Accessibility Directorate of Ontario answers questions regarding micro-sites. To see who falls under a "Large Organization" or "Designated Public Sector Organization", see Part 1 of this series.

Question: If a Large Organization or Designated Public Sector Organization creates a micro-site in 2014, which is not password-protected, does it need to conform with WCAG 2.0 Level A?

Answer: Section 14 of the Integrated Accessibility Standards Regulation includes requirements for internet websites for designated public sector organizations and large private and not-for-profit organizations.  There are currently no requirements for intranets or extranets for designated public sector organizations or large private/not-for-profit organizations.

We operate a free-to-view policy, asking only that you register in order to read all of our content. Please login or register to view the rest of this article.

See more popular content from