Article
Is There A Requirement To Prove Property Derived From Crime To Prosecute An Offence Of Money Laundering?
This case has brought to the fore a very interesting question in the field of money laundering. The issue at stake was the following: in relation to the laundering offence contained in section 93C(2) of the Criminal Justice Act 1988 and section 49(2) of the Drug Trafficking Act 1994 (the "Acts"), is there a requirement for the prosecution to prove that the property being converted is in fact the proceeds of crime?

Baker & Partners LLP
