Article
Paydaş Olduğunuz Bir Taşinmazda Diğer Paydaş Payini Paydaş Olmayan Üçüncü Kişiye Devrederse, Siz Bu Taşinmazin Devrinin İptalini Ve Üzerinize Tescilini Talep Edebilir Misiniz? Cevap Olumlu İse Hak Düşürücü Süre Nedir, Hangi Tarihten İtibaren Başlar?
Türk Medeni Kanunu'nun 732.maddesi; " Paylı mülkiyette bir paydaşın taşınmaz üzerindeki payını tamamen veya kısmen üçüncü kişiye satması halinde, diğer paydaşlar ön alım hakkını kullanabilirler" hükmünü haizdir.

Bener Law Office






