The Legal 500

Twitter Logo Youtube Circle Icon LinkedIn Icon

Wikborg Rein

Wikborg Rein Overview PDF Wikborg Rein Overview PDF
KRONPRINSESSE MÄRTHAS PLASS 1, PO BOX 1513 VIKA, 0117 OSLO, NORWAY
Tel:
Work +47 22 82 75 00
Fax:
Fax +47 22 82 75 01
Email:
Web:
www.wr.no

Show all Press releases

Wikborg Reins gründerstipend tildelt Payments AS

December 2010

Wikborg Reins gründerstipend tildeles årlig i form av 30 timers juridisk bistand til en virksomhet i oppstartsfasen. Årets stipend er tildelt Payments AS, som utvikler og markedsfører løsninger og tjenester innen kontaktløs teknologi.

Med gründerstipendet ønsker Wikborg Rein å bidra til teknologiutvikling og nyskapning. Virksomheter og gründere i en oppstartsfase har ofte et stort behov for juridisk bistand. Ansvarlig for stipendet i Wikborg Rein er Torleif P. Dahl

Payments ble etablert i oktober 2009, og har tre ansatte. Omsetningen i 2010 har hittil vært på 4,5 millioner kroner. Payments har et tett samarbeid med etablerte aktører innenfor sin bransje og har ambisjoner om økt vekst i årene fremover. 

I et intervju med Finansavisen 13. desember sier daglig leder Ingar S. Bentsen om Payments og stipendet: "Selv om det er snakk om ørsmå marginer i starten, er det viktig for oss å holde bunnlinjen positiv slik at vi kan være en bærekraftig bedrift. Stipendet er derfor mer enn bare et klapp på skulderen, det økonomiske har også mye å si. Kontraktsrett, personvern og opphavsrett er noe av det vi trenger hjelp til å holde orden på." 

Payments AS ble stiftet i oktober 2009 og holder til i Oslo. Selskapet utvikler og markedsfører fremtidsrettede løsninger og tjenester med fokus på kontaktløs teknologi (RFID og NFC) innen følgende fokusområder; betaling og lojalitet, samt messer og konferanser. Payments har et tett samarbeid med flere etablerte aktører i tilknyttede bransjer, og kundelisten har et stort spenn fra store, veletablerte selskaper til mindre, vekstfokuserte selskaper. Det er i dag 3 ansatte i selskapet, og Payments styrer mot en omsetning på ca 4,5 mill kr i 2010 med et positivt resultat. Selskapet har i 2011 budsjettert med en kraftig omsetningvekst, og jobber aktivt med utviklingen av innovative og fremtidsrettede løsninger for sine kunder. 

Bak selskapet står, i tillegg til Ingar S. Bentsen, personer med tung kompetanse og viktig erfaring fra tilknyttede bransjer, og alle har tidligere deltatt i suksessfulle selskapsetableringer. Selskapet har et aktivt styre som daglig bidrar med viktig innovativ kunnskap og bransjeerfaring.

Vi gratulerer Payments med tildelingen av stipendet!


For more information please visit www.wr.no    

 

Legal Developments by:
Wikborg Rein

  • Changes to the Norwegian prospectus rules

    On 11 May 2012 certain changes to the Norwegian prospectus rules were proposed to the Norwegian parliament to ensure compliance with Directive 2010/73 EU.
    - Wikborg Rein

Legal Developments in Norway

Legal Developments and updates from the leading lawyers in each jurisdiction. To contribute, send an email request to